Terje Arnesen har snart 40 år bak seg i Storm Elektro AS Oslo. Fokuset på å ha fornøyde kunder er aller viktigst for oss, forteller han.

Han er serviceleder i Storm Elektro Oslo-Akershus. Firmaet holder til på Ryen, og har 15 montører, og fire i administrasjonen. Det er stor konkurranse i markedet. Vi i Storm er helt avhengig av godt rykte.

Dette har vi bygget opp over mange år, og har stort fokus på i hverdagen. Bedriften har en bevisst satsning på lærlinger, og ønsker å rekruttere fra egen stab. Bedriften har i dag 8 lærlinger.

Vi startet Storm-skolen på 80-tallet, og vi har videreført dette frem til nå. Her fokuseres det på holdninger. Møte presis, gjøre jobb etter avtale, og rydde opp etter oss. Disse tingene er hellige for oss.

Hovedvekt på våre oppdrag er på private boliger, og mange av disse kommer igjennom Mittanbud.no. Tilbakemeldingene på Mittanbud.no er synlige for alle, og gir et ærlig bilde av hvordan kundene oppfatter oss.

Den beste reklamen vi kan få, er kunder som er fornøyd med oss, avslutter Terje. Storm Elektro Oslo-Akershus holder til i moderne lokaler i Sandstuveien 70B på Ryen, og kan nåes på telefon 22 14 20 00.