Storm Elektro juletildeling:
Alternativ jul på Odins Kro! 

Hvert år i desember deler Storm Elektro Fredrikstad ut et økonomisk bidrag til et godt formål i byen vår.

I 2023 ble dette valget lett da vi fant ut hva noen gode, varme mennesker på Gressvik planlegger på selveste julaften: Alternativ jul!

– Vi har selv hatt så mye glede sammen her på Odins Kro og nå er tiden inne for å gi noe tilbake, forteller en av de ivrige initiativtakerne, Else Marie Wollmo.

Odins Kro holder vanligvis ikke åpent på julaften, men i år blir det anderledes. Både ansatte og den engasjerte gjengen vil være tilstede for å lage jul for andre som ikke har det så lett.

– Det er dyrtid og mange sliter med å få endene til å møtes. Kanskje har man ikke råd til å gi barna en fin julaften, kanskje er man ensom eller har det vanskelig av andre grunner. Samlivsbrudd, problemer med familie eller annet, grunnene kan være så mange og i julen blir alt forsterket. Da er det bedre å være sammen her, sier Anette Ringstad Frøland.

Det blir servering av tradisjonell julemat og drikke. Initiativtakerne understreker at julekvelden er alkoholfri, og at alle kan komme som de er.

– Man må ikke være fra Gressvik for å bli med på julefeiring hos oss. Her er alle velkommen uansett hvor i byen man kommer fra. Vi hjelper til med skyss frem og tilbake hvis dette er nødvendig, forteller Else Marie.

Markedsansvarlig i Storm Elektro, Magne Wiklund, forteller at bedriften er glade for å kunne bidra økonomisk til dette flotte tiltaket.

– I den tiden vi lever i nå kan man innimellom få inntrykk av at det er mangel på medmenneskelighet og sosialt engasjement i samfunnet. Denne gjengen motbeviser dette til de grader, og viser at det virkelig er plass til alle i julen. Storm Elektro er derfor stolte av å kunne bidra økonomisk til gjennomføringen av dette fantastiske arrangementet. Vi ønsker masse lykke til, og heier på slike viktige initiativ.

Ønsker du å melde deg og dine nærmeste på Alternativ jul på Odins Kro, send SMS eller mail til Anette Ringnes Frøland 

T: 913 14 052
E: anetterfr@hotmail.com 

Se mindre